Breien met Christina Vanseventants - 2de editie


Altijd al eens willen werken met metal-, flock-, glitter- en matte transfer folies? Leer in deze workshop hoe deze folies te snijden op een Brother Scan ’n Cut toestel om deze daarna te transfereren op stof. En creëer zo je eigen customized T-shirt, sweater of accessoire.

Deze workshop is ideaal wanneer je een aankoop overweegt van een Scan ’n Cut toestel of wanneer je gewoon de toepassingsmogelijkheden op textiel wil leren kennen door middel van deze techniek.

Lesgever: Esther Christiaans

Info

Waar: De workshop gaat door in TIO3, Oscar Delghuststraat 60, 9600 Ronse.

In het Fab(ric)Lab® op 2de verdieping.

Wanneer:02.12.179u30 tot 16u30

Kostprijs: 48€ incl. btw

Voor wie: Geen specifieke basiskennis vereist

Meebrengen: Lunch meebrengen. Koffie en water zijn aanwezig.

Materiaal: enkele textiel transfers zijn voorradig, voorzie een zwart-wit tekening max A4 grootte en breng je eigen T-shirt, sweater, canvas zak, kussensloop of ander textiel mee

Annuleringsvoorwaarden

Meer dan 8 werkdagen voor de start van de workshops rekenen we 15€ administratiekosten aan. Minder dan 8 werkdagen voor de aanvang van de workshop rekenen we 15€ administratiekosten en 15€ voor materiaalkosten aan.

Bij afmelding binnen de 48 uur voor het starten van de workshop, of het niet verschijnen op de workshop zelf, moet het volledige inschrijvingsgeld betaald worden. De tarieven zijn steeds inclusief btw.

Inschrijven (factuur wordt opgestuurd na de workshop)

INSCHRIJVING

Vul het formulier in

Captcha Code
CONTACTEER ONSInteresse? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie